Please follow and like us:
ჭვიშტარი
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ჭვიშტარი
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგ ჭვიშტარში ყველი უფრო მეტი უნდა იყოს ვიდრე სიმინდის ფქვილი, ჩვეულებრივად მოზელთ ჭადის ფქვილს წყლით, თუ მაწონში მოზელთ ნახევარი ჩაის კოვზი სოდა დაუმატეთ. დაუმატეთ 1 ცალი კვერცხი, პურის ფქვილი. დიდხანს მოზილეთ ცომი. 10-15 წუთის განმავლობაში.
  2. შემდეგ გაყავით ცომი ორ ნაწილად. შეგიძლიათ პირდაპირ ცომი და ყველი ერთმანეთში აურიოთ და ტაფაზე დააცხოთ. ცეცხლგამძლე ცხიმწასმულ ჭურჭელზე დააფინეთ ცომის ნახევარი, შემდეგ გულში ბლომად გემრიელი ყველი მოაყარეთ, როგორც ხაჭაპურში ვდებთ. ყველში ცხიმი გაურიეთ ან კარაქი ან ერბო, დააფინეთ ზემოდან მეორე ნახევარი ცომი და გამოაცხვეთ წინასწარ ღუმელში ღუმელში 170 გრადუსზე.