Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 1 კგ ყვავილოვანი კომბოსტო
- 300-400 გრ ნიგოზი
- 5-6 კბილი ნიორი
- 1/2 ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავული, წითელი პილპილი, მარილი
- 2 ცალი კვერცხი
- 200 გრ სიმინდის ფქვილი
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- დაშალეთ ყვავილოვანი კომბოსტო, გარეცხეთ,10 წუთის განმავლობაში ადუღეთ მარილიან წყალში, შემდეგ ამოავლეთ სიმინდის ფქვილში და შეწვით ზეთში, თუ მარხვაზე არ ხართ, ჯერ კვერცხში ამოავლეთ და მერე ფქვილში. ჩააწყვეთ ბაჟეში და მიირთვით ღომთან ერთად. ბაჟე- გატარებული ნიგოზი, ნიორი,ყვითელი ყვავილი, წითელი პილპილი, მარილი გემოვნებით.