Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ცომი-700 გრ ფქვილი და 200 გრ დარბილებული კარაქი კარგად ავსრისოთ ერთმანეთში, დავუმატოთ მაწონში გახსნილი სოდა და კარგად მოვზილოთ, ცომი გავყოთ სამ ნაწილად. შევახვიოთ ცელოფანში და შევდგათ მაცივარში ნახევარი საათის განმავლობაში. გულსართი-შაქარი, ვანილი, მწიკვი მარილი და 200 გრ დარბილებიული კარაქი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, მე გატარებულ ნიგოზს ვუმატებ და ცოტა დარიჩინს. თქვენ თქვენი გემოვნებით შეგიძლიათ ქიშმიშით მოამზადოთ ან საერთოს არც ნიგოზი არ დაუმატოთ. გულსართსაც, ცომის მსგავსად, სამ თანაბარ ნაწილად ვყოფთ.
- ცომს გავაბრტყელებთ, მოვაყრით გულსართს, რულეტივით დავახვევთ და დავჭრით სასურველი ზომის ნაჭრებად. ფიგურული საჭრელით. ზემოდან კვერცხის გული გადაუსვით. მარხვის დღეებში მოამზადეთ მარგარინით და კვერცის გარეშე. გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.