Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- კარგად გარეცხილი ფეიხოია დაჩხვლიტეთ რამდენიმე ადგილას ჩანგლით. თუ გნებავთ გათლილი მოამზადეთ. დავაყაროთ შაქარი, დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი და დავდგათ საშუალო ცეცხლზე. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წუთის განმავლობაში.
- გადმოვდგათ, კარგად უნდა გაცივდეს, შემდეგ ისევ ვადუღებთ 15-20 წუთი. გაიმეორეთ ასე 3-4 ჯერ. კარგი ფერის შესანარცუნებლად დუღილის დროს დაუმატეთ ლიმონმჟავა ან 1 ცალი ლიმონის წვენი. ცხელი ჩაასხით ქილებში.
დიდი მადლობა.