Please follow and like us:
ფეიხოიას მურაბა
ხმები: 2
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ფეიხოიას მურაბა
ხმები: 2
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგად გარეცხილი ფეიხოია დაჩხვლიტეთ რამდენიმე ადგილას ჩანგლით. თუ გნებავთ გათლილი მოამზადეთ. დავაყაროთ შაქარი, დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი და დავდგათ საშუალო ცეცხლზე. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წუთის განმავლობაში.
  2. გადმოვდგათ, კარგად უნდა გაცივდეს, შემდეგ ისევ ვადუღებთ 15-20 წუთი. გაიმეორეთ ასე 3-4 ჯერ. კარგი ფერის შესანარცუნებლად დუღილის დროს დაუმატეთ ლიმონმჟავა ან 1 ცალი ლიმონის წვენი. ცხელი ჩაასხით ქილებში.