Please follow and like us:
ტოლმა
ხმები: 4
რეიტინგი: 2.75
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ტოლმა
ხმები: 4
რეიტინგი: 2.75
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. გავატაროთ 1 კგ ხოცი თუ შერეული ხორცია  გემრიელი გამოდის უფრო. 4-5 თავი ხახვი, 4-6 კბილი ნიორი, ქინძი, ოხრახუში, დავუმატოთ 1 ჩაის ჭიქა უმი  ბრინჯი. 1/2ჩაის კოვზი ხმელი ქონდარი, მარილი და წიწაკა  გემოვნებით. ცალკე მოვწალოთ კომბოსტო,ფოთლებს მოვაჭრათ უხეში ნაწილები.
  2. ფარშს დაუმატეთ 1 ჭიქა ცხელი წყალი და კარგად აურიეთ, ასე ტოლმა უფრო ფუმფულა გამოდის. შეახვიეთ ლამაზად. ჩააწყვეთ ქვაბში, 3 სუფრის კოვზი ტომატი, მარილი და წყალი დაასხით ისე რომ ტოლმა დაიფაროს 2 სმ-ზე.შეგიძლიათ დაფნის ფოთოლიც ჩადოთ. ბრინჯი როცა მოიხარშება კერძი მზადაა.ბოლოს ნედლი კამა და ოხრახუში მოვაყაროთ უხდება. ტომატის მაგივრად შეგიძლიათ ცოცხალი პომიდორით მოამზადფოთ წვენი.