Please follow and like us:
დედალი ბაჟეში
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
დედალი ბაჟეში
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. მოვხარშოთ დედალი. მოხარშული დედალი ამოვიღოთ და ცხელს მოვაყაროთ მარილი. ცალკე გავატაროთ ნიგოზი და ნიორი, დავუმატოთ მარილი, ყვითელი ყვავილი და კარგად ავსრისოთ, უნდა გამოვიყვანოთ ნიგვზის ზეთი. ცალკე შევინახოთ ნიგვზის ზეთი თავზე მოსასხმელად.
  2. გატარებულ ნიგოზს და ნიორს დავუმატოთ წითელი წიწაკა და დავასხათ ქათმის ნახარში, სასურველ სისქემდე. ბაჟეში ჩააწყვეთ დაჭრილი დედალი. თავზე მოასხით ნიგვზის ზეთი.