Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ნებისმიერი ცომი შეგიძლიათ გამოიყენოთ, მე მაწვნიანი ცომით ვამზადებ, 500 გრამი მაწონი და 200 გრამი არაჟანი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, მწიკვი მარილი, ფქვილი რამდენსაც შეიზელს, ბოლოს ზეთი. დაასვენეთ ცომი ნახევარი საათი და შეგიძლიათ დააცხოთ.
- აჭარულ ხაჭაპურს ნავის ფორმა უნდა ქონდეს. მე ხშირად მრგვალ ფორმას ვაძლევ , უფრო ადვილია. გულში ბლომად ახალი გემრიელი ყველი, თუ სულგუნი და იმერული ყველი ერთმანეთსშია არეული უფრო გემრიელიი გამოდის, ყველში არაჟანი შეურიეთ, შედგით გახურებულჭუმელში 180 გრადუსზე. ცოტა რომ დააკლდება გამოცხობას, ვისაც უყვარს ჩაახლით კვერცხის გული, როცა გამოცხვება დაუმატებთ კარაქს.
აუცილებლაბ ვისარგებლებ ამ რეცეპტით და მეც დავაცხობ
ძალიან სასიამოვნოა. გაიხარეთ!