Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 1 კგ კუჭმაჭი
- 300-400 გრ ნიგოზი
- 1 ცალი ხახვი
- 4 კბილი ნიორი
- 1 ცალი ბროწეული
- 1/2 ჩაის კოვზი უცხო სუნელი
- 1 ჩაის კოვზი ქონდარი
- 1 ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავილი
- 1 ჩაის კოვზი ხმელი ქინძი
- 20 გრამი ქინძი
- 1 ჩაის კოვზი წითელი ღვინო
- მარილი გემოვნებით
- ძმარი გემოვნებით
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- საქონლის გულ-ღვიძლი, ფილტვი, მოხარშეთკარგად, დაჭერით კუბიკებად, დაუმატეთ გატარებული ნიგოზი, ნიორი,წვრილად დაჭრილი ხახვი და ქინძი,უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ქონდარი, აუცილებლად წითელი წიწაკა დაღერღილი, მარილი,ოდნავ ძმარი, ბროწეულის მარცვლები. ძალიან მშრალი რომ არ იყოს ოდნავ ნახარში დაუმატეთ.