Please follow and like us:
მაწვნის სუპი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
მაწვნის სუპი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოშუშეთ  კარაქში, დაუმატეთ  ზეთი, კარაქი რომ არ მიიწვას. მოშუშულ ხახვს დაუმატეთ მარილი და  წვრილად დაჭრილი თითო–თითო კონა კამა და ქინძი, უხდება პიტნა. მოაყარეთ 4 სუფრის კოვზი ბრინჯი.დაასხით 1 ჩაის ჭიქა წყალი.მე შვილის ხათრით კარტოფილსაც ვუმატებ, ისე არ უნდა.წყალი იმდენი დაასხით, რომ კარტოფილი და ბრინჯი კარგად დაიფაროს. ბრინჯი და კარტოფილი ნახევრად უნდა მოიხარშოს. სანამ მაწონს დაასხამთ.​
  2. სანამ მაწონს ქვაბში ჩაასხამთ კარგად მოურიეთ. ცალკე ამოიღეთ 4 სუფრის კოვზი წვენი და გააცივეთ. ათქვიფეთ კვერცხი და დაასხით გაცივებული წვენი, კარგად აურიეთ, ასე კვერცხი არ აიჭრება, დაუმატეთ მაწვნის სუპს. როცა მოიხარშება ბრინჯი  მაწვნის კერძი მზად არის.