Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- წვრილად დაჭრილი ხახვი მოშუშეთ კარაქში, დაუმატეთ ზეთი, კარაქი რომ არ მიიწვას. მოშუშულ ხახვს დაუმატეთ მარილი და წვრილად დაჭრილი თითო–თითო კონა კამა და ქინძი, უხდება პიტნა. მოაყარეთ 4 სუფრის კოვზი ბრინჯი.დაასხით 1 ჩაის ჭიქა წყალი.მე შვილის ხათრით კარტოფილსაც ვუმატებ, ისე არ უნდა.წყალი იმდენი დაასხით, რომ კარტოფილი და ბრინჯი კარგად დაიფაროს. ბრინჯი და კარტოფილი ნახევრად უნდა მოიხარშოს. სანამ მაწონს დაასხამთ.
- სანამ მაწონს ქვაბში ჩაასხამთ კარგად მოურიეთ. ცალკე ამოიღეთ 4 სუფრის კოვზი წვენი და გააცივეთ. ათქვიფეთ კვერცხი და დაასხით გაცივებული წვენი, კარგად აურიეთ, ასე კვერცხი არ აიჭრება, დაუმატეთ მაწვნის სუპს. როცა მოიხარშება ბრინჯი მაწვნის კერძი მზად არის.