Please follow and like us:
ხრაშუნა და მსუბუქი ჰერკულესის პეჩენია
ხმები: 1
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
20 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
20 ცალი 1 საათი
ხრაშუნა და მსუბუქი ჰერკულესის პეჩენია
ხმები: 1
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
20 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
20 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 3 კვერცხი და 1 ჭიქა შაქარი ავთქვიფოთ კარგად, დავუმატოთ მწიკვი მარილი, ვანილი, 2 სუფრის კოვზი კონიაკი. 150 გრამი დარბილებული კარაქი. სოდა-ძმრით, .ცალკე დააბლენდერეთ 1 ჭიქა გერკულესი, გვჭირდება აგრეთვე 1 ჭიქა ჩვეულებრივი გერკულესი, 1 ჭიქა ფქვილი. სულ გვჭირდება 2 ჭიქა გერკულესი.
  2. ცომი გააბრტყელეთ,მიეცით სასურველი ფორმა, მორთეთ თქვენი სურვილით, მე თეთრი ბლის მურაბით მოვრთე და გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში.