Please follow and like us:
ხორცი ფრანგულად
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
4 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
4 ცალი 3 საათი
ხორცი ფრანგულად
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
4 ცალი 3 საათი
პორცია სამზადისის დრო
4 ცალი 3 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. დაჭერით ბრტყელ ნაჭრებად საქონლის რბილი ხორცი, 250-250 გრ თითო ნჭერი. ოდნავ დაბეგვეთ და 1 საათი გააჩერეთ მინერალურ წყალში. შემწვარი ხორცი რბილი რომ გამოვიდეს ამიტომ ვდებთ მინერალურ წყალში. როცა ამოიღებთ ორივე მხრიდან კარგად გადაუსვით მარილი და შავი პილპილი შემდეგ შეწვით ტაფაზე კარგად,ცხიმში.
  2. ცალკე დაჭრილ ხახვთან ერთად მოშუშეთ სოკო,შეგიძლიათ დაკონსერვებული სოკო გამოიყენოთ,დაუმატეთ მარილი და შავი პილპილი. შემწვარი ხორცი გადაიტანეთ ცხიმწასმულ ჟარონაზე, ზემოდან დაადეთ ხახვში მოშუშული სოკო, დააფინეთ ყველის თხელი ფირფიტა 3-4 ცალი.  შედგით ღუმელში ყველის დადნობამდე.  ძალიან გემრიელია.