Please follow and like us:
ხორციანი ღვეზელი კვერცხით
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ხორციანი ღვეზელი კვერცხით
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ნებისმიერი ხაჭაპურის ცომით შეგიძლიათ გამოაცხოთ. მე მაწვნიანი ცომი მოვზილე-500 გრ მაწონი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი რამდენსაც შეიზელს, ბოლოს ცოტა ზეთი მოასხით და დაასვენეთ ცომი ნახევარი საათი.
  2. ხორცის ფარში მოთუშეთ, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი 4 თავი ხახვი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით , კარგად მოიშუშოს. ცალკე მოხარშეთ 4 ცალი კვერცხი. ცომი გააბრტყელეთ ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე, მართკუთხედი ფორმა მიეცით ცომს, შუაში მოათავსეთ მოთუშული ფარში, სიგრძეზე დააწყვეთ შუაში გაჭრილი წითელი ბულგარული, ბულგარულზე დაადეთ მოხარშული კვერცხი და ცომს შეუკარით პირი. თავზე გადაუსვით მაწონი და კვერცხის გული არეული ერთმანეთში და გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.