Please follow and like us:
ხაჭოს ნამცხვარი ლავაშით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ხაჭოს ნამცხვარი ლავაშით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 2 კვერცხი და 3 სუფრის კოვზი შაქარი ათქვიფეთ, დაუმატეთ ვანილი, ხაჭო, 2 სუფრის კოვზი მანი კარგად აურიეთ ერთმანეთში . ერთგვაროვანი მასა უნდა მიიღოთ. აიღეთ ლავაში, გაშალეთ გადაუსვით მთელ სიგრძეზე ხაჭონიანი მასა. ზემოდან მოაყარეთ ნებისმიერი კენკრა. მე ალუბლით და მოცხარით მოვამზადე
  2. აიღეთ ნამცხვრის ფორმა. აუცილებლად ჩაუფინეთ ნამცხვრის ქაღალდი, წაუსვით ცხიმი კენკრიანი ლავაში გადაახვიეთ რულეტივით და ფორმაში ჩადეთ სპირალის ფორმით. სწრაფად უნდა ჩადოთ, ლავაში არ დასველდეს.
  3. ცალკე ათქვიფეთ- 2 კვერცხი და 3 სუფრის კოვზი შაქარი დაუმატეთ 250 გრამი არჟანი და მოასხით ფორმაში ჩადებულ ლავაშს. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში. 40 წუთის განმავლობაში.
  4. უნდა შეწითლდეს. შემდეგ ღუმელში დატოვეთ 15 წუთის განმავლობაში და რომ გაცივდება ამოიღეთ ფორმიდან. შეგიძლიათ მოაყაროთ შაქრის პუდრა.