ხაჭაპური ნახევრადფენოვანი ცომით 
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 30წუთი
“კეთების” დრო
40წუთი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 30წუთი
“კეთების” დრო
40წუთი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
  1. ფქვილს შეურიეთ დარბილებული მარგარინი, დაუმატეთ 500 გრამი მაწონი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი შაქარი, შეაზილეთ ერთმანეთს კარგად მაწონი და მარგარინიანი ფქვილი, გამოდის ნაზი ცომი. 
  2. ცომი დაასვენეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე. ცომი შეგიძლიათ გამოაცხოთ 1 ან დაყავით გუნდებათ. გულში ჩაუდეთ ყველი. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე,რომ გამოცხვება გადაუსვით კარაქი. 
  3. ცომი შეგიძლიათ მაცივარში 2 დღის განმავლობაში შეინახოთ და როცა დაგჭირდებათ მაშინ გამოაცხოთ ნებისმიერი ღვეზელი, ლობიანი, ხაჭაპური.
Please follow and like us: