Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ფქვილს შეურიეთ დარბილებული მარგარინი, დაუმატეთ 500 გრამი მაწონი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი შაქარი, შეაზილეთ ერთმანეთს კარგად მაწონი და მარგარინიანი ფქვილი, გამოდის ნაზი ცომი.
- ცომი დაასვენეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე. ცომი შეგიძლიათ გამოაცხოთ 1 ან დაყავით გუნდებათ. გულში ჩაუდეთ ყველი. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე,რომ გამოცხვება გადაუსვით კარაქი.
- ცომი შეგიძლიათ მაცივარში 2 დღის განმავლობაში შეინახოთ და როცა დაგჭირდებათ მაშინ გამოაცხოთ ნებისმიერი ღვეზელი, ლობიანი, ხაჭაპური.