რაც შეიძლება კარგად გავასუფთავოთ ღორის თავ-ფეხი, კარგად გავრეცხოთ, ფეხები გავჭრად შუაზე,
ხოლო თავი 4 ნაწილად,მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ ბლომად წყალი და დავდგათ მოსახარშად.
დუღილის დროს ჩაუმატეთ 2-3 თავი ხახვი მთლიანად, 2-3 ცალი სტაფილო, 6-8 კბილი ნიორი,
4 ცალი დაფნის ფოთოლი ,შავი პილპილის კაკლები, მარილი გემოვნებით დაუმატეთ,.
ძალიან კარგად უნდა მოიხარშოს ხორცი, 4-6 საათის განმავლობაში.
ძვლებს თავისით უნდა მოშორდეს ხორცი.