Please follow and like us:
წანდილი-კოლიო
ხმები: 10
რეიტინგი: 3.1
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 12 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 12 საათი
წანდილი-კოლიო
ხმები: 10
რეიტინგი: 3.1
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 12 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 12 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. მიყვარს შეკრული სქელი წანდილი წყლად რომ არ მიდის ისეთი, ამიტომ ვყიდულობ ჩვეულებრივ ხორბალს და მე თვითონ ვხარშავ, არ ვყიდულობ გაჯირჯვულ ხორბალს, ასეთი ხორბალი მალე იხარშება და არ იკვრება. თქვენი გემოვნებნით უნდა აირჩიოთ. ვხარშავ ხორბალს 7–8 საათის განმავლობაში და ღამე ვფუთავ დილამდე. დილით ისევ თბილია, ვუმატებ ცოტა მარილს, გატარებულ და დაჭრილ ნიგოზს(თხილითაც შეგიძლიათ მოამზადოთ) ვურევ დასატკბობად თაფლს, ქიშმიშს და ცოტა შაქარს, შეგიძლიათ შაქარი არ დაუმატოთ. ვუმატებ ვანილს. დოზები თქვენით უნდა განსაზღვროთ. ბლომად ნიგოზი უხდება. თქვენი გემოვნებით შეაზავეთ შეგიძლიათ დაუმატოთ ცოტა ხსნადი ყავა და კონიაკი