Please follow and like us:
ჩიჟი ბიჟი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ჩიჟი ბიჟი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინსტრუქცია
  1. წვრილად დაჭრილი ხახვი კარგად მოშუშეთ ზეთში, კარამელიზაციისთვის უხდება ნახევარი ჩაის კოვზი შაქარი. დაუმატეთ, დაჭრილი ან დაჭყლეტილი ნიორი. პომიდორს გააცალეთ კანი, წვრილად დაჭერით და დაუმატეთ მოშუშულ ხახვს, ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში,კვერცხების ჩასახლელად ტაფაში ვაკეთებთ ღრმულებს, რომ კვერცხმა ფორმა შეინარჩუნოს. შემდეგ ჩაახალეთ კვერცხი სათითაოდ, დაახურეთ თავზე ტაფას და 5-10 წუთი დაელოდეთ, ბოლოს, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, უცხო სუნელი, მწვანილები-რეჰანი, ქინძი-თქვენი გემოვნებით, მწვანილმა დიდხანს რომ არ იდუღოს, 2-3 წუთში გამორთეთ.