Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 4 ცალი კვერცხი
- 5 ცალი პომიდორი
- 2 თავი ხახვი
- 3-4 კბილი ნიორი
- მწვანილები, სუნელები, მარილი, პილპილი გემოვნებით
პორცია:
ინსტრუქცია
- წვრილად დაჭრილი ხახვი კარგად მოშუშეთ ზეთში, კარამელიზაციისთვის უხდება ნახევარი ჩაის კოვზი შაქარი. დაუმატეთ, დაჭრილი ან დაჭყლეტილი ნიორი. პომიდორს გააცალეთ კანი, წვრილად დაჭერით და დაუმატეთ მოშუშულ ხახვს, ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში,კვერცხების ჩასახლელად ტაფაში ვაკეთებთ ღრმულებს, რომ კვერცხმა ფორმა შეინარჩუნოს. შემდეგ ჩაახალეთ კვერცხი სათითაოდ, დაახურეთ თავზე ტაფას და 5-10 წუთი დაელოდეთ, ბოლოს, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, უცხო სუნელი, მწვანილები-რეჰანი, ქინძი-თქვენი გემოვნებით, მწვანილმა დიდხანს რომ არ იდუღოს, 2-3 წუთში გამორთეთ.