აიღებთ თიხის ქოთნებს, წაუსვით სალფეთქით ზეთი,
ჩაალაგეთ 4-5 ნაჭერი ცხიმიანი ხორცი,
გრძლად, მსხვილად დაჭრილი კარტოფილი 2 ცალი,
გადაუსვით ,მარილი ყველაფერს,
1 ცალი წინასწარ მარილმოყრილი და გაწურული სიგრძეზე გაჭრილი ბადრიჯანი, რომელშიც წესით უნდა ჩავდოთ ცხვრის დუმა, მე ბადრიჯანი ამოვავსე წვრილად დაჭრილი მწვანილებით- მწვანე ხახვი,ნიორი,რეჰანი,ქინძი,ოხრახუში ,
ჩადეთ 1 ცალი პომიდორი, რომელსაც ამოჭერით ყუნწი, ჩააყარეთ ცოტა მარილი და ჩადეთ ცოტა კარაქი.