Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 400 გრამი ყველი გახეხეთ, დაუმატეთ 2 ცალი კვერცხი, 50 გრამი დარბილებული კარაქი, 2 სუფრის კოვზი არაჟანი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, დაჭრილი კამა გემოვნებით, კამის გარეშეც გემრიელია, მარილი გემოვნებით დამოკიდებულია ყველის მარილიანობაზე.ჩადებთ,მე ტარტალეტკის ფორმაში ვაცხობ.თავზე გადაუსვით კვერცხის გული.საშუალო ცეცხლზე გამოაცხობთ.
- ნებისმიერი ყველით შეგიძლიათ მოამზადოთ, მე იმერული ყველით მოვამზადე, მდნარი ყველითაც გემრიელი გამოდის. ფქვილი,რამდენსაც შეიზელს. ცხიმწასმულ ფორმაში ჩადეთ და გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე.წინასწარ გახურებულ ღუმელში.