ყაბაყი ბაჟეში
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 1საათი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 1საათი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
  1. დაჭრილი ყაბაყი შეწვით ზეთში,მოაყარეთ მარილი. ცალკე სამარხვო მაიონეზს დაასხით ცხელი ანადუღარი წყალი, სასურველ სისქემდე, არ გაათხელოთ. დაუმატეთ მარილი, წითელი პილპილი, ყვითელი ყვავილი, 6 კბილი ნიორი. მე პირადად მეტ სუნელს არ ვუმატებ. სუნელები თქვენი გემოვნებით დაუმატეთ,როგორც ნიგვზიან ბაჟეს უმატებთ ისე.ხმელი,ქინძი,ხარჩოს სუნელი,რაც გნებავთ. მე შენახული მაქვს კაკლის ზეთი და ცოტას ვუმატებ. შემწვარი ყაბაყი ჩადეთ მაიონეზის ბაჟეში. გემრიელია.ნიგვზიან ბაჟეს ძალიან გავს.