Please follow and like us:
ყაბაყი ბაჟეში
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ყაბაყი ბაჟეში
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. დაჭრილი ყაბაყი შეწვით ზეთში,მოაყარეთ მარილი. ცალკე სამარხვო მაიონეზს დაასხით ცხელი ანადუღარი წყალი, სასურველ სისქემდე, არ გაათხელოთ. დაუმატეთ მარილი, წითელი პილპილი, ყვითელი ყვავილი, 6 კბილი ნიორი. მე პირადად მეტ სუნელს არ ვუმატებ. სუნელები თქვენი გემოვნებით დაუმატეთ,როგორც ნიგვზიან ბაჟეს უმატებთ ისე.ხმელი,ქინძი,ხარჩოს სუნელი,რაც გნებავთ. მე შენახული მაქვს კაკლის ზეთი და ცოტას ვუმატებ. შემწვარი ყაბაყი ჩადეთ მაიონეზის ბაჟეში. გემრიელია.ნიგვზიან ბაჟეს ძალიან გავს.