Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 1 კგ ყაბაყი
- 250 გრ სამარხვო მაიონეზი
- 1/5 ჩაის კოვზი სუნელები
- 6 კბილი ნიორი
- მარილი გემოვნებით
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- დაჭრილი ყაბაყი შეწვით ზეთში,მოაყარეთ მარილი. ცალკე სამარხვო მაიონეზს დაასხით ცხელი ანადუღარი წყალი, სასურველ სისქემდე, არ გაათხელოთ. დაუმატეთ მარილი, წითელი პილპილი, ყვითელი ყვავილი, 6 კბილი ნიორი. მე პირადად მეტ სუნელს არ ვუმატებ. სუნელები თქვენი გემოვნებით დაუმატეთ,როგორც ნიგვზიან ბაჟეს უმატებთ ისე.ხმელი,ქინძი,ხარჩოს სუნელი,რაც გნებავთ. მე შენახული მაქვს კაკლის ზეთი და ცოტას ვუმატებ. შემწვარი ყაბაყი ჩადეთ მაიონეზის ბაჟეში. გემრიელია.ნიგვზიან ბაჟეს ძალიან გავს.