ღვეზელი სოკოთი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 2საათი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 2საათი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
  1. ცომი- თბილ წყალში გახსენით საფუარი, დაუმატეთ ფქვილი,მინერალური წყალი, მარილი,ბოლოს ზეთით ამოიყვანეთ ცომი. დააფარეთ თავზე და დადგით თბილ ადგილას. კარგად უნდა ამოვიდეს ცომი. კარგი ცომია ღვეზელებისთვის,პიცისთვის.
  2. გულსართი-ბლომად ხახვში მოთუშეთ ნახევარი კილოგრამი სოკო, შეგიძლიათ დაკონსერვებული სოკო გამოიყენოთ, დაუმასტეთ დაჭრილი წითელი 1 ცალი ბულგარული წიწაკა, მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით.  გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.
Please follow and like us: