Please follow and like us:
ღვეზელი თინუსით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ღვეზელი თინუსით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინსტრუქცია
  1. ცომი-თასზე დავყაროთ 500 გრ. ფქვილი, დავაყაროთ, 10 გრ მშრალი საფუარი, 2 სუფრის კოვზი პაპრიკა დაფქული. დავასხათ 75 მლ თეთრი ღვინო, 75 მლ თბილი წყალი, 100 მლ ზეთი და მოვზილოთ ცომი.
  2. გულსართი- კარგად მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი 200 გრ ხახვი, 2 კბილი ნიორი, 200 გრ კანგაცლილი პომიდორი, 350 გრ წითელი ბულგარული წიწაკა დაკონსრვებული, 3 ცალი მოხარშული კვერცხის ცილა წვრილად დაჭრილი და ბოლოს 200 გრამი თინუსის კონსერვი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
  3. ცომი გაყავით ორ ნაწილად შუაში მოათავსეთ გულსართი თავზე გადაუსვით კვერცხის გული გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.