Please follow and like us:
ქათმის ნიგვზიანი ხარჩო
ხმები: 17
რეიტინგი: 3.65
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ქათმის ნიგვზიანი ხარჩო
ხმები: 17
რეიტინგი: 3.65
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ცხიმიანი დედალი დაჭერით,მოთუშეთ დაბალ ცეცხლზე 5 წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად,თუ ცხიმიანი არ არის ქათამი,მაშინ კარაქი დაუმატეთ, კარგად რომ მოიშუშება დაუმატეთ 1 სუფრის კოვზი ტომატი, დავასხათ წყალი, იმდენი რომ ქათამი დაიფაროს, ვაცადოთ სანამ ქათამი არ მოიხარშება, შემდეგ დავუმატოთ, 3 ჭიქა გატარებული ნიგოზი, 5-6 კბილ ნიორთან და წითელ წიწაკასთან ერთად გაატარეთ, დავუმატოთ სუნელები-ყვითელი ყვავილი, ხარჩოს სუნელი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ოხრახუში შეკარით ძაფით და ისიც ჩააგდეთ, ვადუღოთ 15 წუთი ნიგვზის მოხარშვამდე, ოხრახუში ამიიღეთ,მარილი გემოვნებით. მიირთვით ღომთან ერთად. ))