Please follow and like us:
ქათმის "ნაგეთსი"
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ქათმის "ნაგეთსი"
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინგრედიენტები
პორცია:
ინსტრუქცია
  1. ქათმის ფილე, ოდნავ დაბეგვეთ და დაჭერით, გრძელ, თხელ ნაჭრებად. ცალკე, ფქვილი ჩაყარეთ, ორ, ღრმა თასზე. ერთში, დაუმატეთ კვერცხი, მარილი, შავი პილპილი, პაპრიკა, თქვენი გემოვნებით, ქათმის სუნელი. კარგად აურიეთ, დაუმატეთ წყალი, იმდენი რომ, არაჟნის სისქის მასა მიიღოთ. ქათმის ფილეს, დააყარეთ მარილი, პილპილი, მწეარე კეჩუბი, შეგიძლიათ დაუმატოთ, სოიოს სოუსი. კარგად აურიეთ და დააფარეთ თავზე. გააჩერეთ, 20 წუთი, ოთახს ტემპერატურაზე. შემდეგ, სათითაოდ ამოავლეთ, ჯერ, კვერცხიან მასაში, შემდეგ, ფქვილში და შეწვით, ადუღებულ ზეთში, საშუალო ტემპერატურაზე. როგორც კი, მიიღებს ოქროსფერს, ესე იგი მზადაა.