Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 500 გრ ქათმის გულ-ღვიძლი
- 500 გრ ქათმის კუჭი
- 1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
- ხმელი ქინძი გემოვნებით
- წიწაკა გემოვნებით
- ქინძის თესლი გემოვნებით
- ოხრახუში გემოვნებით
- ხმელი ქონდარი გემოვნებით
- მარილი გემოვნებით
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დანაყილი წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი ქონდარი, მარილი, ღვინის ძმარი. მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებითა და ოხრახუშით.