Please follow and like us:
ფუმფულა პეროგი ცოცხალი შინდით 
ხმები: 2
რეიტინგი: 2.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ფუმფულა პეროგი ცოცხალი შინდით 
ხმები: 2
რეიტინგი: 2.5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 4 კვერცხი და 1 ჭიქა შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ მწიკვი მარილი, 200 გრამი დამდნარი მარგარინი ან კარაქი(მარგარინით უფრო ფუმფულა გამოდის), 500 გრამი მაწონი, სოდა–ძმრით, ვანილი, 3 ჭიქა ფქვილი. ცომი უნდა იყოს არაჟნის სისქის.  ცხიმწასმულ ფორმაში ჯერ ჩაასხით ცომის ნახევარი,გადაუსვით ნებისმიერი ჯემი,მე გახეხილი შინდით მოვამზადე,ზემოდან მოასხით დარჩენილი ცომი.  შედგით გახურებულ ღუმელში.  გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე. 
  2. ზემოდან მოვასხი მინანქარი-4 სუფრის კოვზი მუქი ფერის კაკაო, 50 გრამი კარაქი, 100 გრამი შაქარი, 1 სუფრის კოვზი წყალი, ყველაფერი კარგად აურიეთ და მუდმივი მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე.  ნამცხვარს მოასხით ცხელი მინანქარი.