Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 1 კგ ხორცი
- 500 გრ თეთრი ხახვი
- 2-3 ცალი წითელი ბულგარული წიწაკა
- 200 გრამი მაიონეზი
- 500 გრამი ბოლოკი
- მარილი, პილილი, კამა.
პორცია:
ინსტრუქცია
- კარგად მოვხარშოთ, საქონლის რბილი ხორცი. ცალკე, კარგად მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, თხელ ნაჭრებად დავჭრად ბოლოკი, არ გახეხოთ, თორემ წყლად წავა. მოხარშული ხორცი დაწეწეთ ან დაჭერით, დაუმატეთ მოშუშული ხახვი და დაჭრილი ბოლოკი, შეგიძლიათ, დაუმატოთ, ჩვეულებრივი ან მოშუშული, წითელი ბულგარული, ზოგს არ უყვარს, თქვენი გემოვნებით დაუმატეთ, ბოლოს მოასხით მაიონეზი და კარგად აურიეთ, დაუმატეთ დაჭრილი კამა, მარილი და პილპილი გემოვნებით.