Please follow and like us:
ფრანგული კრუასანები
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 6 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 6 საათი
ფრანგული კრუასანები
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 6 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 6 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. მოვზილოთ ცომი- ფქვილი, საფუარი, მარილი, შაქარი, 1 ცალი კვერცხი, რძე თბილი, მოვზილოთ უხეში ცომი, დავამრგვალოთ, დავტოვოთ ნახევარი საათით და ისევ გადავზილოთ.
  2. შემდეგ გავაბრტყელოთ ცომი გადავუსვათ 100 გრამი დარბილებული კარაქი, გადავკეცოთ შუაზე და გავიყვანოთ სიგრძზე. შემდეგ დავკეცოთ კონვერტისებურად შევახვიოთ პლასტიკში და შევინახოთ მაცივარში 40 წუთის განმავლობაში
  3. შემდეგ იგივე გავიმეოროთ -ცომი გავაბრტყელოთ, გადავუსვათ კიდევ 100 გრამი კარაქი გადავკეცოთ, შევახვიოთ, შევინახოთ კიდევ 40 წუთი მაცივარში
  4. 40 წუთის შემდეგ გამოვიღოთ ცომი, გავაბრტყელოთ ისევ სიგრძეზე, უკვე ცხიმის გარეშე გადავკეცოთ ისევ, შევახვიოთ და შევინახოთ ისევ 40 წუთი მაცივარში. ამის შემდეგ შეგვიძლია დავიწყოთ ცხობა
  5. ცომი გაყოთ 3 ნაწილად გავბრტყლოთ 1 სმ სიგანეზე.დავჭრათ ტოლ სამკუთხედებად ფა გადავახვიოთ თავზე გადავუსვათ კვერცხის გული ცოტა რძეში გახსნილი
  6. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ საცხობ ქაღალდი ან წაუსვით ზეთი ვაცხობთ 180 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში
  7. მე შოკოლადი ჩავუდე გულში თქვნი სურვილით შეიძლიათ მოამზადოთ ყველით, ლორით ჯემით..