Please follow and like us:
ფეიხოია ცოცხლად
ხმები: 3
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 დღე
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 დღე
ფეიხოია ცოცხლად
ხმები: 3
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 დღე
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 3 დღე
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგად გარეცხეთ მწიფე ფეიხოია. მოაჭერით ყუნწები. გაშრეს,გაატარეთ ხორცსაკებ მანქანაში ან დააბლენდერეთ.
  2. დააყარეთ შაქარი და კარგად აურიეთ. შაქარი კარგად უნდა დადნეს 3 დღე გააჩერეთ ასე შემდეგ ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში, დაახურეთ თავი და შეინახეთ მშრალ, გრილ ადგილას.