ქათმის მოხარშული ხორცი დაჭერით ან დაწეწეთ, დაუმატეთ მოხარშულ ბრინჯს შეურიეთ მოთუშული სოკოც, ყველაფერი კარგად აურიეთ და ამ მასით ამოავსეთ ქათმის შიგთავსი. შემდეგ კანი გაკერეთ ან ხის ჩხირებით დაამაგრეთ, ქათმის კანს ზემოდან გადაუსვით 1 კვერცხის გული არეული ან არაჟანში ან მაიონეზში და შედგით ღუმელში დაბალ ცეცხლზე- 150 გრადუსზე მომზადებამდე, კარგად დაბრაწეთ.
ცხელი არ დაჭრათ,ცოტა უნდა გაგრილდეს რომ არ დაიშალოს.
გემრიელად მიირთვით.