Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ბრინჯი მოხარშეთ ადუღებულ მარილწყალში. ბრინჯი ყოველთვის ბევრ წყალში მოხარშეთ, მოხარშვისას 1 სუფრის კოვზი ზეთი ჩაუმატეთ. მოხარშული ბრინჯი გადაწურეთ,გადაასხით ადუღებული წყალი და არა ცივი წყალი, კარგად გამოშრეს.
- ცალკე ცხიმში მოთუშეთ სხვადასხვა ჩირი, რაც ურო ბევრია ჩირის მრავალსახეობა მით უფრო გემრიელი გამოვა ფლავი.ქიშმიში, კურაგა, შავი ქლიავის ჩირი, ლეღვის ჩირი, დაჭერით, კარაქში მოთუშული ძალიან გემრიელი გამოდის, დაუმატეთ შაქარი და ღვინო, ღვინო გასქელდება, სიროფივით გახდება. გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში.
- ბრინჯი ამოიღეთ დიდ თეფშზე, გადაანაწილეთ, შუა გულში კი მოასხით ღვინიანი ჩირი, ღვინო კარგად გაუჯდება ბრინჯს. თავზე დაჭრილი ნიგოზი და თხილი მოაყაროთ უხდება.. ძალიან გემრიელი ფლავია.