ტირამისუ
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 24საათი
პორცია სამზადისის დრო
1ცალი 24საათი
ინსტრუქცია
  1. 3 კვერცხის გული და 6 სუფრის კოვზი შაქარი კარგად ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, შემდეგ დაუმატგეთ ნაღების ყველი- მასკარპონე, ხის კოვზით კარგად აურიეთ, ცალკე ათქვიფეთ 1 ლიტრა ნაღები, როცა აფუმფულდება დაუმატეთ კვერცხიან მასას, კარგად შეერიოს ერთმანეთში. ცალკე ვამზადებთ დასანამ სიროფს-რომი, ლიქიორი და ყავა შეურიეთ ერთმანეთს.
  2. უმჯობესია ტირამისუ ააწყოთ ღრმა ჭურჭელში სათითაოდ კარგად დავნამოთ ჩხირები და მჭიდროთ ჩააწყვეთ ჭურჭელზე, შეავსეთ, გადაუსვით კრემი, გაიმეორეთ სანამ არ გამოგელევათ ჩხირები და კრემი. თავზე მოაყარეთ მუქი ფერის კაკაო. სიროფი და კრემი კარგად რომ გაუჯდეს ჩხირებს უმჯობესია დესერტი მთელი ღამე მაცივარში გააჩეროთ და მეორე დღეს მიირთვათ.
Please follow and like us: