Please follow and like us:
ტირამისუ
ხმები: 4
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 24 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 24 საათი
ტირამისუ
ხმები: 4
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 24 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 24 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 3 კვერცხის გული და 6 სუფრის კოვზი შაქარი კარგად ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, შემდეგ დაუმატგეთ ნაღების ყველი- მასკარპონე, ხის კოვზით კარგად აურიეთ, ცალკე ათქვიფეთ 1 ლიტრა ნაღები, როცა აფუმფულდება დაუმატეთ კვერცხიან მასას, კარგად შეერიოს ერთმანეთში. ცალკე ვამზადებთ დასანამ სიროფს-რომი, ლიქიორი და ყავა შეურიეთ ერთმანეთს.
  2. უმჯობესია ტირამისუ ააწყოთ ღრმა ჭურჭელში სათითაოდ კარგად დავნამოთ ჩხირები და მჭიდროთ ჩააწყვეთ ჭურჭელზე, შეავსეთ, გადაუსვით კრემი, გაიმეორეთ სანამ არ გამოგელევათ ჩხირები და კრემი. თავზე მოაყარეთ მუქი ფერის კაკაო. სიროფი და კრემი კარგად რომ გაუჯდეს ჩხირებს უმჯობესია დესერტი მთელი ღამე მაცივარში გააჩეროთ და მეორე დღეს მიირთვათ.