Please follow and like us:
სუპ-ხარჩო
ხმები: 22
რეიტინგი: 3.55
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
1 საათი
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
1 საათი
სუპ-ხარჩო
ხმები: 22
რეიტინგი: 3.55
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
1 საათი
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგად მოხარშეთ ცხიმიანი ხორცი, შემდეგ გადაწურეთ ნახარში და თუ ძვლიანი ხორცია, აუცილებლად გაწურეთ. ნახარშს მოხადეთ ცხიმი და ხორცი თავის ცხიში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან და ნიორთან ერთად.
  2. მოშუშულ ხორცს დაუმატეთ თითო-თითო ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავილი, ხარჩოს სუნელი, ხმელი ქინძი, წითელი წიწაკა, მარილი გემოვნებით, კარგად აურიეთ, დაასხით ხორცის ნახარში და წამოადუღეთ, დაუმატეთ 2-3 დაფნის ფოთოლი, ჩაყარეთ ბრინჯი და ადუღეთ ბრინჯის მოხარშვამდე. ბოლოს მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი.