Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- მოვხარშოთ დაჭრილი საქონლის ან ღორის ხორცი, ნახარში გადაწურეთ.ხორცს მოვაყაროთ ბლომად წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი და კარგად ჩავხრაკოთ თავისივე ცხიმში,ცხიმიანი ხორცი თუ არ არის დაუმატეთ ცხიმი.დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი,კარგად ჩაიხრაკოს,დავასხათ ხორცის ნახარში,ან წყალი,ბოლოს დაუმატეთ 3-4 სუფრის კოვზი ტომატი ან ცოცხალი პომიდვრის წვენი,მარილი და პილპილი გემოვნებით,მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.ქინძი,ოხრახუში,რეჰანი.აჯიკა შეგიძლიათ გემოვნებით დაუმატოთ.კართოფილი როცა მოიხარშება კერძი მზადაა.