Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ნებისმიერი ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ. მე მაწვნიანი ცომით ვამზადებ ცომი-ერთნაირი რაოდენობის მაწონი და არაჟანი, მწიკვი მარილი,1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს, ბოლოს ჩაზილეთ ზეთით.
- საშობაოდ ღვეზელს უნდა ქონდეს ნახევარმთვარის ფორმა,
- ჩვეულებრივ დღეებში საშობაო ღვეზელი შეგიძლიათ საცხობ ფირფიტაზე გამოაცხოთ. ჩვეულებრივად გააბრტყელებთ ცომს, მოაყრით ბლომად გემრიელ იმერულ სახაჭაპურე ყველს და მოაწყობთ მოხარშულ დაჭრილ კვერცხს, თავზე გადაუსვით კვერცხის გული და არაჟანი არეული ერთმანეთში. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე. გამომცხვარს გადაუსვით კარაქი
❤❤❤❤ჩემთვის ყველაზე სანდო და საიმედო რეცეპტები მხოლოდ თქვენია.ყოველთვის ველოდებირადგან ჩემი დედის ნაკეთობებთან ძალიან ახლოსაა და თან თქვენეული.ბედნიერი შობა ახალი წელი გქონოდეთ
ძალიან დიდი მადლობა, ადა. რა სასიამოვნოა. გაიხარეთ! მრავალ შობა- ახალ წელს დაესწარით ბედნიერად <3