Please follow and like us:
საშობაო ღვეზელი
ხმები: 1
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
საშობაო ღვეზელი
ხმები: 1
რეიტინგი: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ნებისმიერი ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ. მე მაწვნიანი ცომით ვამზადებ ცომი-ერთნაირი რაოდენობის მაწონი და არაჟანი, მწიკვი მარილი,1 ჩაის კოვზი სოდა, ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს, ბოლოს ჩაზილეთ ზეთით.
  2. საშობაოდ ღვეზელს უნდა ქონდეს ნახევარმთვარის ფორმა,
  3. ჩვეულებრივ დღეებში საშობაო ღვეზელი შეგიძლიათ საცხობ ფირფიტაზე გამოაცხოთ. ჩვეულებრივად გააბრტყელებთ ცომს, მოაყრით ბლომად გემრიელ იმერულ სახაჭაპურე ყველს და მოაწყობთ მოხარშულ დაჭრილ კვერცხს, თავზე გადაუსვით კვერცხის გული და არაჟანი არეული ერთმანეთში. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე. გამომცხვარს გადაუსვით კარაქი