Please follow and like us:
საქონლის ღვიძლი წითელ ღვინოში 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
20 წუთი
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
20 წუთი
საქონლის ღვიძლი წითელ ღვინოში 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
20 წუთი
პორცია
1 ცალი
"კეთების" დრო
20 წუთი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ღვიძლი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მოვშუშოთ ცხიმში. შეგიძლიათ ცოტა წყალი დაამატოთ, მალე იწვება, დიდხანს არ გააჩეროთ, რომ არ გამაგრდეს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, მარილი, წიწაკა. კარგად​ მოითუშოს. ბოლოს დაასხით 1 ჭიქა წითელი ღვინო და ადუღეთ 5 წუთი. 1 კგ ღვიძლზე 1 ჭიქა ღვინო.