Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 1 კგ საქონლის ღვიძლი
- 4 თავი ხახვი
- 5 კბილი ნიორი
- მარილი გემოვნებით
- პილპილი გემოვნებით
- 200 მლ წითელი ღვინო
- 40 გრ ზეთი
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- ღვიძლი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მოვშუშოთ ცხიმში. შეგიძლიათ ცოტა წყალი დაამატოთ, მალე იწვება, დიდხანს არ გააჩეროთ, რომ არ გამაგრდეს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, მარილი, წიწაკა. კარგად მოითუშოს. ბოლოს დაასხით 1 ჭიქა წითელი ღვინო და ადუღეთ 5 წუთი. 1 კგ ღვიძლზე 1 ჭიქა ღვინო.