Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- მოხარშეთ სარდელი 5 წუთის განმავლობაში. შეგიძლიათ სოსისით მოამზადოთ. ცალკე ათქვიფეთ 3 ცალი კვერცხი, დაუმატეთ მწიკვი მარილი, 500 გრამი მაწონი, 1 ჩაის კოვზი სოდა,(გადაასწორეთ თითით) 1 ჩაის კოვზი შაქარი, 2 ჭიქა ფქვილი, ცომი უნდა იყოს არაჟნის სისქის.
- ცეცხლგამძლე ცხიმწასმულ ფორმაზე მოასხით ცომის ნახევარი, დააწყვეთ სარდელი, მოასხით დარჩენილი ცომი და შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე.