Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- მოხარშეთ 1 ჭიქა ბრინჯი, გადაავლეთ ადუღებული წყალი და დადგით დასაწურად. 1 კილოგრამ კარგად გარეცხილ ბადრიჯანს ამოუღეთ გული,ისე ამოჭერით რომ ნავის ფორმა მიიღოს.შემდეგ ჩაყარეთ ადუღებულ მარილიან წყალში და გააჩერეთ 5 წუთი. ცალკე მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი 3-4 თავი ხახვი კარგად, დაუმათეთ 2 ცალი წვრილად გახეხილი სტაფილო და ამოჭრილი ბადრიჯნის დაჭრილი გული დაუმატეთ, კანი მოაცალეთ. მარილი და პილპილი გემოვნებით დაამატეთ. შემდეგ მოთუშული ხახვი,სტაფილო და ბადრიჯანი შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს, ჩაახალეთ 1 ცალი კვერცხი და კარგად აურიეთ.
- ამოჭრილი ბადრიჯნები ამოავსეთ ბრინჯიანი მასით. ცალკე აიღეთ 1 კვერცხი,აურიეთ 200 გრამ მაიონეზში ან არაჟანში, დაუმატეთ 200 გრამი გახეხილი ყველი და თავზე დაადეთ 2 სუფრის კოვზი ბადრიჯანს. შედგით ღუმელში 20-30 წუთის განმავლობაში.
- ძალიან გემრიელია ზაფხულში. იგივენეირად შეგიძლიათ მოამზადოთ პომიდორი და ბულგარული წიწაკა. უხდება შემწვარ ხორცს..