Please follow and like us:
საზაფხულო
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
საზაფხულო
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. მოხარშეთ 1 ჭიქა ბრინჯი, გადაავლეთ ადუღებული წყალი და დადგით დასაწურად. 1 კილოგრამ კარგად გარეცხილ ბადრიჯანს ამოუღეთ გული,ისე ამოჭერით რომ ნავის ფორმა მიიღოს.შემდეგ ჩაყარეთ ადუღებულ მარილიან წყალში და გააჩერეთ 5 წუთი. ცალკე მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი 3-4 თავი ხახვი კარგად, დაუმათეთ 2 ცალი წვრილად გახეხილი სტაფილო და ამოჭრილი ბადრიჯნის დაჭრილი გული დაუმატეთ, კანი მოაცალეთ. მარილი და პილპილი გემოვნებით დაამატეთ. შემდეგ მოთუშული ხახვი,სტაფილო და ბადრიჯანი შეურიეთ მოხარშულ ბრინჯს, ჩაახალეთ 1 ცალი კვერცხი და კარგად აურიეთ.
  2. ამოჭრილი ბადრიჯნები ამოავსეთ ბრინჯიანი მასით.  ცალკე აიღეთ 1 კვერცხი,აურიეთ 200 გრამ მაიონეზში ან არაჟანში, დაუმატეთ 200 გრამი გახეხილი ყველი და თავზე დაადეთ 2 სუფრის კოვზი ბადრიჯანს.  შედგით ღუმელში 20-30 წუთის განმავლობაში. 
  3. ძალიან გემრიელია ზაფხულში.  იგივენეირად შეგიძლიათ მოამზადოთ პომიდორი და ბულგარული წიწაკა. უხდება შემწვარ ხორცს..