Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 4 კვერცხის ცილა კარგად ამოიყვანეთ, დაუმატეთ 4 სუფრის კოვზი შაქარი, მწიკვი მარილი, კვერცხის გულები, ვანილი,1 სუფრის კოვზი თაფლი, 4 სუფრის კოვზი კაკაო, სოდა –ძმრით, 4 სუფრის კოვზი ფქვილი. გამოაცხვეთ ცხიმწასმულ ფირფიტაზე გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე მალე ცხვება ნებისმიერი კრემით შეგიძლიათ მოამზადოთ. მე 200–200 გრამი არაჟანი და ხაჭო ავურიე ერთმანეთში,დავუმატე შაქრის პუდრა და ვანილი. გამომცხვარ ბისკვიტს გადავუსვი არაჟნიანი ხაჭო,მოვაყარე დაჭრილი 2–2 ცალი კივი და ფორთოხალი თხელი კანის გარეშე,სიგრძეზე დავდე 2 ბანანი და გადავახვიე. რულეტი შედგით მაცივარში 1 საათი. ხილს უხდება შოკოლადი,ამიტო გადავასხი შოკოლადის მინანქარი,რომელიც ასე მოვამზადე–4 სუფრის კოვზი კაკაო,50 გრამი შაქარი,50 გრამი კარაქი,2 სუფრის კოვზი წყალი,მუდმივი მორევით მივიყვანოთ ადუღებამდე და ცხელი გადავასხათ რულეტს.
- ნებისმიერი კრემით შეგიძლიათ მოამზადოთ. მე ზაფხულობით არაჟნით და ხაჭოთი ვამზადებ, 500 გრამი ხაჭო და 250 გრამი არაჟანი ავურიე ერთმანეთში, დავუმატე შაქრის პუდრა გემოვნებით და ვანილი. გამომცხვარ ბისკვიტს გადავუსვი არაჟნიანი ხაჭო,მოვაყარე უკურკო ალუბალი და გადავახვიე. რულეტი შედგით მაცივარში 1 საათი. ხილს უხდება შოკოლადი,ამიტო გადავასხი შოკოლადის მინანქარი,რომელიც ასე მოვამზადე 4 სუფრის კოვზი კაკაო,50 გრამი შაქარი,50 გრამი კარაქი,2 სუფრის კოვზი წყალი,მუდმივი მორევით მივიყვანოთ ადუღებამდე და ცხელი გადავასხათ რულეტს.