Please follow and like us:
რიკოტა და ქლიავი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
რიკოტა და ქლიავი
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინგრედიენტები
პორცია:
ინსტრუქცია
  1. 2 კვერცხი და 100 გრამი შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ 500 გრამი რიკოტა ან ნადუღი, დაუმატეთ, 250 გრამი არაჟანი, ვანილი, მწიკვი მარილი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, დააწვეთეთ ლიმონის 3-4 წვეთი. 8 სუფრის კოვზი ფქვილი. ცომი უნდა იყოს არაჟნის სისქის.
  2. ცხიმწასმულ ფორმაზე დაასხით ცომი და მოაწყვეთ ნახევარი კილოგრამი კურკაგამოცლილი ქლიავი, ან, ნებისმიერი ჯემი. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე, წინასწარ გახურებულ ღუმელში.