Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- თბილ რძეში გახსენით მშრალი საფუარი. დაუმატეთ შაქარი, მარილი, კვერცხი, ფქვილი რამდენსაც შეიზელს, ბოლოს დაუმატეთ ზეთი. ცომი მოზილეთ 15-20 წუთის განმავლობაში. შეახვიეთ საკონდიტრო ცელოფანში და შედგით მაცივარში 2 საათის განმავლობაში. შემდეგ შეგიძლიათ დააცხოთ თქვენი სურვილის მიხედვით. ხაჭაპური, ლობიანი, ღვეზელი..
- შეგიძლიათნახევარი პორცია მოზილოთ.
ნამდვილად კარგი იქნება. საუკეთესო ბრძანდებით
ძალიან დიდი მადლობა. გაიხარეთ!