Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 300 გრ ნუში
- 200 გრ თეთრი შოკოლადი
- 200 გრ არაჟანი
- 400 გრ ქოქოსის ფანტელი
- 1 ცალი შედედებული რძე
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
- ნუშს დაასხით ადუღებული წყალი და გააჩერეთ 5 წუთი,კარგად რომ გაიფცქვნეს,შემდეგ მოაძვრეთ კანი, გააშრეთ და მოხალეთ. ცალკე 1 ფილა თეთრი შოკოლადი გაადნეთ დაბალ ცეცხზე ადუღებული წყლის აბაზამაზე.და გააცივეთ. 200 გრამი არაჟანი, შესქელებული რძე, ,400 გრამი ქოქოსის ფანტელი და გამდნარი თეთრი შოკოლადი აურიეთ ერთმანეთში, ხელით უნდა შეგეძლოთ ფორმის მიცემა,შეგიძლიათ სისქისთვის დაფშვნილი პეჩენია შეურიოთ. მიცემთ პატარა ბურთების ფორმას, შუაში ჩაუდებთ მოხალულ ნუშს. შემდეგ ამოავლეთ ისევ ქოქოსის ფანტელებში.