Please follow and like us:
სამზადისის დრო | 1 საათი |
პორცია |
ცალი
|
ინგრედიენტები
- 500 გრ ყველი
- 500 გრ ძეხვი
- 2 ცალი წითელი ბულგარული
- 200 გრ ზეთისხილი
- 150 მლ პომიდვრის საწებელი
- 200 გრ მაიონეზი
- 1 ცალი კვერცხი
- 300-500 გრ ცომი
ინგრედიენტები
|
|
ინსტრუქცია
- ნებისმიერი ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ. მე ქართულ პიცას ვამზადებ ცოტა სქელს ცხიმწასმულ ჟარონაზე დააფინეთ ცომი, გადაუსვით პომიდვრის საწებელი, მოაყარეთ ბლომად გახეხილი ყველი, ყველს მოაწყვეთ თქვენი სურვილის მიხედვით პროდუქტი, ფოტოზე ძეხვით და ყველით არის მომზადებული, ყველს ზემოდან ვაყრი დაჭრილ ძეხვს. შეგიძლიათ დაჭრილი პომიდორიც გამოიყენოთ.
- ცალკე 1 ცალი კვერცხი აურიეთ 200 გრამ მაიონეზში და გადაასხით პიცას.ზემოდან დაჭრილი ზეთისხილი და წითელი ბულგარული დავამატე, უხდება. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.