Please follow and like us:
Print Recipe
პიცა
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
სამზარეულო იტალიური
სამზადისის დრო 1 საათი
პორცია
ცალი
ინგრედიენტები
სამზარეულო იტალიური
სამზადისის დრო 1 საათი
პორცია
ცალი
ინგრედიენტები
ხმები: 0
რეიტინგი: 0
You:
Rate this recipe!
ინსტრუქცია
  1. ნებისმიერი ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ. მე ქართულ პიცას ვამზადებ ცოტა სქელს ცხიმწასმულ ჟარონაზე დააფინეთ ცომი, გადაუსვით პომიდვრის საწებელი, მოაყარეთ ბლომად გახეხილი ყველი, ყველს მოაწყვეთ თქვენი სურვილის მიხედვით პროდუქტი, ფოტოზე ძეხვით და ყველით არის მომზადებული, ყველს ზემოდან ვაყრი დაჭრილ ძეხვს. შეგიძლიათ დაჭრილი პომიდორიც გამოიყენოთ.
  2. ცალკე 1 ცალი კვერცხი აურიეთ 200 გრამ მაიონეზში და გადაასხით პიცას.ზემოდან დაჭრილი ზეთისხილი და წითელი ბულგარული დავამატე, უხდება. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.