Please follow and like us:
პიცა ყაბაყით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1,5 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1,5 საათი
პიცა ყაბაყით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1,5 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1,5 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგად გარეცხილი ყაბაყი გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. შემდეგ გაწურეთ კარგად. წვენი დალიეთ ძალიან სასარგებლოა. გაწურულ ყაბაყს დაუმატეთ 3 ცალი კვერცხი, თუ ყველი მარილიანია, მაშინ მარილი არ დაუმატოთ. დაუმატეთ 1 ჭიქა ფქვილი და კარგად აურიეთ. ცხიმწასმულ ფორმაში დადეთ ყაბაყი, მოაწყვეთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი და ზემოდან გახეხილი ყველი. შეგიძლიათ მოაყაროთ პიცის სპეციები, გამხმარი ორეგანო. თქვენი სურვილით.
  2. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში 30-40 წუთის განმავლობაში