Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- კარგად გარეცხილი ყაბაყი გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. შემდეგ გაწურეთ კარგად. წვენი დალიეთ ძალიან სასარგებლოა. გაწურულ ყაბაყს დაუმატეთ 3 ცალი კვერცხი, თუ ყველი მარილიანია, მაშინ მარილი არ დაუმატოთ. დაუმატეთ 1 ჭიქა ფქვილი და კარგად აურიეთ. ცხიმწასმულ ფორმაში დადეთ ყაბაყი, მოაწყვეთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი და ზემოდან გახეხილი ყველი. შეგიძლიათ მოაყაროთ პიცის სპეციები, გამხმარი ორეგანო. თქვენი სურვილით.
- გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში 30-40 წუთის განმავლობაში