Please follow and like us:
პეროგი შოკოლადის ღილებით
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პეროგი შოკოლადის ღილებით
ხმები: 2
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 4 კვერცხი, 1 ჭიქა შაქარი. თქვენი გემოვნებით შეგიძლიათ შაქარი დაუმატოთ. კარგად ათქვიფეთ, დაუმატეთ მწიკვი მარილი, ვანილი, 200 გრამი დამდნარი კარაქი ან მარგარინი, მარგარინით უფრო ფუმფულა გამოდის. 500 გრამი მაწონი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, 1 ლიმნის წვენი, შეგიძლიათ სურვილის მიხედვით დაუმატოთ 250 გრამი არაჟანი, უხდება.
  2. ფქვილი იმდენი დაუმატეთ რომ არაჟნის სისქის ცომი მიიღოთ. ცომს დაუმატეთ 200 გრამი შოკოლადის ღილები, კარგად მოურიეთ, ცხიმწასმულ ფორმაში გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში.
  3. ზემოდან მოაყარეთ შაქრის პუდრა ან მოსხით შოკოლადის მინანქარი- 4 სუფრის კოვზი მუქი ფერის კაკაო, 100 გრამი შაქარი, 50 გრამი კარაქი, 2 სუფრის კოვზი წყალი. სქელძირიან ქვაბში,მუდმივი მორევით მიიყვანეთ ადუებამდე. ცხელი მოასხით ნამცხვარს. ნუშის ფანტელებით გავაფორმე