Please follow and like us:
პეროგი მსხლით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
40 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
40 წუთი
პეროგი მსხლით
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
40 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
"კეთების" დრო
40 წუთი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 4 კვერცხი და 1 ჭიქა შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე. თუ უფრო  ტკბილი გნებავთ დაუმატეთ კიდევ 1 ჭიქა შაქარი. დაუმატეთ მწიკვი მარილი, ვანილი, 250 გრამი დამდნარი მარგარინი ან კარაქი, 500 გრამი მაწონი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, ნახევარი ლიმნის წვენი, 4 ჭიქა ფქვილი. კარგად აურიეთ. ცომი ცხიმწასმულ ფორმაში გადაიტანეთ.
  2. ცალკე გათალეთ 5 მსხალი ისე, რომ ყუნწები დაუტოვეთ. ქვედა მხრიდან ამოუღეთ გული და ჩააწყვეთ ცომში. შედგით წინასწარ გახურებულ ღუმელში. ცხვება 170 გრადუსზე. გამომცხვარს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.