Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/myrecipe/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/ad-inserter.php on line 4638

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/myrecipe/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/ad-inserter.php on line 4645

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/myrecipe/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/ad-inserter.php on line 4652
პეროგი თევზით - თამრიკოს სამზარეულო
Please follow and like us:
პეროგი თევზით 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პეროგი თევზით 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 1 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. ცომი-2 კვერცხი, 200 გრამი მაწონი, 200 გრამი არაჟანი, 1 ჩაის კოვზი სოდა, მწიკვი მარილი, 1 ჭიქა ფქვილი, თხელი ცომი უნდა იყოს ფქვილი არ დაუმატოთ.
  2. გულსართისთვის მოვხარშოთ 4-5 ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი, არ ჩახარშოთ ძალიან, 2 თევზის კონსერვი ნებისმიერი ზეთიანი, 2-3 თავი დაჭრილი თეთრი ხახვი  საცხობ ფირფიტას ძირზე წაუსვით ზეთი, მოაწყვეთ მრგვალად დაჭრილი კარტოფილი, კარტოფილი თხლად არ დაჭრათ, კარტოფილებს შორის ცოტა ადგილი დატოვეთ ,რომ ცომით ამოივსოს, კარტოფილს მოაწყვეთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი, ზემოდან თევზის კონსერვი გასრისეთ და თავის ცხიმიანად გადმოიღეთ ხახვზე, შემდეგ ვასხამთ ცომს,გადაუსვით კვერცხის გული და არაჟანი არეული ერთმანეთში. შედგით წინასწარ გახურებულ ღუმელში 170 გრადუსზე.